Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 747 příspěvků, nejnovější před 18 minutami

Vytápění
286 395 příspěvků, nejnovější před 8 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 085 příspěvků, nejnovější včera

Voda, kanalizace, koupelny
25 465 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 555 příspěvků, nejnovější před 13 hodinami

Elektrotechnika
10 796 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 403 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Nezařazené
1 144 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Lukáš R: Dokázal jsem jen vzduchy snížit teploty spalin na max 180°c, ale dělal se dehet i v trubkovým výměníku. Proto mě zajímá ta regulace ventilátoru.

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Pavel Jaromir: Kde jinde si má být člověk jistější když né u vlastního domu. Vždyť to už předpokládáš že vydrží nejen tobě, ale taky další generaci a při výběru fakt kvalitního materiálu zbyde i na vnoučata :)

plynový kotel se nezapl

Poslední příspěvek od Filip Patek: Pokud vubec nesviti display, podivejte se na jistic od zasuvky a pripadne jej nahodte.

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Michal Sýkora: Jo člověk si to takhle řekne, ale přeci jenom když dává člověk jednu vrstvu si práci umí spíš usnadnit jako kdyby měl dávat vrstvy dvě. A to jsem opomenul jenom ulehčení práce.

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Ivan K.: "Rád bych si ověřil jak přesně reguluje ekviterm vnitřní teplotu ale ještě nikdo takový záznam nedal." presne toto som sem uz pisal . je mozne nastavit/vyladit ekviterm tak, ze vam nebude "skakat" teplota interieru +-2 st. ,u mna to "kolise" okolo 23 st. samozrejme v…

Netopí část radiátorů po instalaci krbových kamen s výměníkem

Poslední příspěvek od Ivo Šubrt: Jestli jsem vše pochopil správně, nechal jste si připojit krbovky s výměníkem, ale ještě v nich netopíte. Čili voda jaksi "navíc" a od té doby to netopí správně. Jak tady zaznělo - máte v systému filtr na mechanické nečistoty se sítkem? Jaká máte čerpadla? Měnil jste na nich otáčky? I…

Praskla saci trubka

Poslední příspěvek od Radek: Děkuji za reakci. Oběžné kolo 1000, ejektor 600. Nádrž z venku na dost místech orezlá, což jsem tedy očistil a přetřel. Těžko říci, kdy praskne membrána v tlakové nádobě. Ještě bude třeba vyměnit membránku v tom mechanismu na vypínání při dosažení tlaku. Ta je vypadá dost unaveně. Otázkou je, zda…

Kotel na uhli - zmenseni mnozstvi sazi

Poslední příspěvek od Ivo Šubrt: Je otázkou, zda bylo servisní nastavení v pořádku. Pokud ne, korekční možnosti ventilátoru nebo podavače nebudou nebo nemusí stačit. Výrobce ale také může mít jako jakousi ochranu v servisním menu nastaveny hodnoty vyšší, než jsou potřebné skutečné provozní reálné možnosti a brání se proti…

Kotel Eko Tech

Poslední příspěvek od Sắt Thép Biên Hòa: Sat Thep Bien Hoa je spolehlivý dodavatel ocelových výrobků, sídlící ve městě Biên Hòa v provincii Đồng Nai, Vietnam. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru nabízíme široký sortiment kvalitních ocelových produktů, včetně ocelových trubek, ocelových profilů, nerezových trubek, přírub a dalších…

Dakon FB2 Automat

Poslední příspěvek od Sắt Thép Biên Hòa: Sat Thep Bien Hoa je důvěryhodným dodavatelem ocelových výrobků se sídlem ve městě Bien Hoa, provincie Dong Nai, Vietnam. Díky dlouholetým zkušenostem v ocelářském průmyslu se specializujeme na poskytování širokého sortimentu vysoce kvalitních ocelových výrobků, včetně ocelových trubek, ocelových…

Ekonomická regulace podlahového vytápění

Poslední příspěvek od Sắt Thép Biên Hòa: Sat Thep Bien Hoa is a trusted supplier of steel products based in Bien Hoa City, Dong Nai Province, Vietnam. With years of experience in the steel industry, we specialize in providing a wide range of high-quality steel products, including steel pipes, steel boxes, steel shapes, stainless steel…

Zapojení Atmos s Laddomat 22 a AN

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To jsem napsal. Nejlepší je udělat dole do zdi díru a táhnout to normálně. Jinak to jsou samé komplikace. Napojení topného okruhu před zdí způsobí parazitní tlakový spád, který způsobí vychlazování AN do kotle. Bude tedy nutné zablokovat v laddomatu samotížnou klapku, což znamená i zablokování…

ATTACK FD - přechod na pelety

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Na ATTACK tu bývá pan Žalud.

zateplení podlahy

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jestli to je obytný prostor tak pořádnou izolaci. Kari síť to je tak do nějaké dílny kde se bude podlaha nějak více zatěžovat.

výměna radiatoru

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Litina a daně jsou věčné. Osobně jsem dával do nového domu staré litinové radiátory za šrotovou cenu 1kg 1kč. Je pravda pře zimu kdy se nestavělo tak jsem je rozdělal na články a louhem sundal starý nátěr. Jejich stáří typuji na 75 roků. Neměnil bych.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.