Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 949 příspěvků, nejnovější před 52 minutami

Vytápění
287 000 příspěvků, nejnovější před 48 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 205 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 581 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 587 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Elektrotechnika
10 823 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 409 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Nezařazené
1 152 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

OPOP kotel

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: V podmínkách záruky je zpátečka 55st. Pochybuji že dokážete topit při této teplotě zpátečky na 65st. Pro rychlé natopení domu je vyšší teplota dobrá ale pro trvalé topení -udržováni teploty je takto vysoká teplota nevhodná.

Trubka spojující domácí vodárnu a retenční nadobu

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Zkuste si přečíst podmínky spojení dešťové vody vody pitné. Zařízení nesmí být řešeno tak že kdyby došlo k selhání elektroniky nebo ventilu tak se nesmí nikdy vody setkat. Jedině správné řešení je takové že pitná voda se do nádrže dopouští samostatnou trubkou a voda padá do nádrže. Trubka nesmí…

Protherm rys netopi

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Je to jak pise pan Pavlo, za predpokladu ze zavrete uzaver vody a tlak nebude stoupat tak mate bud prasknuty bitermicky vymenik v kotli nebo mate spatny dopousteci kohout. Ten termostat bude asi na vyhozeni, pokud mate znameho elektrikare, muze ho odpojit a zatim dat misto neho klemu Kotel ale…

Vysoká vlhkost v bytě z Liaporu

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To je trochu jinak. Těch 3cm EPS je jako izolace k ničemu. Jenže je to materiál, který má nízkou paropropustnost. Na rozhraní zdiva a EPS dojde ke zpomalení toku vodních par a protože je tam v zimě teplota nižší než kondenzační, dochází ke kondenzaci. Voda se hromadí ve zdivu a tím dále zhoršuje…

SEMS Portál se zbláznil?

Poslední příspěvek od Zbyněk Halousek: Na portálu naměřených dat ČEZ Distribuce mám vidět celý říjen, tedy včetně 31.10. a údaje tam jsou v pořádku i tento první bláznivý den. Instaloval mi to Tenaur, dceřinka ČEZu, helpdesk mají jen ve všední dny, tak jim v pondělí ráno asi zavolám.

LSMODEL TELEGRAM 10yo GIRLS TEENS

10year GIRLS CHANNELS CP LINKS ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5… МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Zásuvka na nízký i vysoký tarif

Poslední příspěvek od Michal Faltýnek: Proboha nešahejte do elektriky, když tomu nerozumíte. V lepším případě pouze shodíte pojistky, v horším vyhoříte nebo vás to zabije. Uvedené zapojení je jedna v rozporu s podmínkami připojení od distributora, to dál nemá cenu rozebírat. Za druhé by to musela být stejná fáze - jinak nastane zkrat…

Pákové baterie

Poslední příspěvek od Jozef Homola: prudkým zavřením pákové baterie vzniká vodní ráz a ten může způsobit někaký "překmit" vody někam ale není to nutné řešit. Nebude to více jak velká štamprle. Způsob uzavíraní a přerozdělení poměru vod se dělá pohybem keramického smýkadla. Pokud by to bylo významné a trvalo to hodiny a…

Větrání stareho sklepu-Ventilatory

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Dá se tím něco dělat ale musel bych vědět jak je sklep situován do domu. Tchánovi jsem nechal udělat nové dveře (2 x za sebou u vchodu). Pak dolů asi 6 děr a nade dveřmi na přístřešku z betonu udělal díru. To že to začalo větrat svědčil jinovatkový výkvět na fasádě domu (někdy už koncem listopadu)…

Kotle ATMOS

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Zavolejte ráno na774037388 pohovoříme o tom. Vstávám jako důchodce až po 8:30.

Sprchová vanička

Chci se zeptat na názor. V rámci nutné rychlé přeměny vany na sprchový kout budu na sokl usazovat vaničku Laufen (váha cca 40kg). Kvůli dispozicím nemohu použít nosný rám na vaničku. Takže pod vaničku musí jít náhrada. Jeden kamarád mi doporučuje Ytong a druhý mi doporučuje XPS desku na usazení…

Bubliny v okruhu vody určenej na okrev vody v zásobniku teplej vody

Poslední příspěvek od Peter B: V nedeľu sa dostanem k papierom, napíšem.

legitimní nabídka půjčky

Cristemas Půjčka až 150 000 000 Kč/EUR od soukromého investora, po celé ČR a SR. rychlé vyřízení, vhodné pro výplatu exekucí, sloučení mikropůjček a jiných nevýhodných půjček do jedné, Délku splácení a výši splátky si určíte sami, tato je pro jednotlivce i firmy pro více informací kontaktujte…

praktické zkušenosti s jednoduchou čističkou šedé vody?

Poslední příspěvek od Miroslav Zavrtálek: Dobrý den, jak jste po letech dopadl s nápadem na čističku šedých vod? Já se přiznám, při stavbě domu asi 3 roky zpátky jsem o tom hodně četl, převážně materiály odfirmy Asio, dokonce jsem s nimi dost komunikoval ohledně konkrétního řešení. Jediný důvod byl, že nemám k domu zavedenou kanalizaci…

Rekonstrukce střechy v řadové garáži

Poslední příspěvek od jiří haberle: Je nemilé vidět, jak někdo dokáže nechat zdegradovat řadovou garáž kterou předci vybudovali. Vidím to v okolí neustále. Garáž zdědí potomci, nedbaji na udržbu ani opravy a pak když to dojde do podobného stavu tak se jim to nechce opravovat a snaží se to prodat za nesmyslnou cenu. Nakonec to někdo…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.