Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 049 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Vytápění
287 329 příspěvků, nejnovější před 5 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 237 příspěvků, nejnovější před 10 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 609 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Obnovitelné zdroje energie
57 610 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Elektrotechnika
10 790 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 408 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 152 příspěvků, nejnovější před 9 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Krb v novostavbě

Poslední příspěvek od Radek Procházka: To právě si nejsem zrovna jistý. Asi takto, dostat do domu průtočný ohřev vody by byl takový svatý grál, protože bych dosáhl komfortu, který mám teď v bytě a mohl bych úplně pustit z hlavy řešení toho, jak velkou AN potřebuji a jak budu řešit problémy, které zmiňujete. Ale v mojí hlavě je to…

Odvětrání pod krytinou

Poslední příspěvek od Vojtěch Jančařík: Tak samo to tam je vždycky, ale samostatně není dostatečné, proto se používá v kombinaci s odvětrávacími taškami. A teď proč se ony odvětrávací tašky dávají do druhé a ne do první řady kde by to mělo logicky být lepší.

Podlaha v novostavbě

Poslední příspěvek od Radek Procházka: Ten program zní jako zázrak. Bude to ideální na dlouhé zimní večery, ale ty se blíží, takže každopádně si s tím pohraju. Díky

Rekuperace v domku

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Tak to je možné, to mě nenapadlo. Řešil jsem ale stejné dilema a použil jsem rekuperaci.

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Přeněji je to tak, že VPC se dělá v šířkách od zhruba 7cm do 24cm. Ty cihly mají vysokou pevnost v tlaku, ale jakmile se staví z úzkých cihel, je problém s boční tuhostí. To se řeší betonovým stropem, prolamováním nosných stěn, nebo vhodně umístěnými příčkami. Takže záleží na projektantovi.…

Zázrak

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To by mě zajímalo, k čemu máme obchodní inspekci. Je kvanta šmejdských výrobků, kde není problém to vyzkoušet a dát nélepku, zda to funguje a v opačném případě příslušně "ocenit" danou firmu. Kdyby se alespoň řešily případy, které se medializují.

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Lukáš Krumpl: Dobrý večer pane Trčka. Mám dotaz ohledně šneku, nechce fungovat, ani při ručním sepnutí, blbnul i vypínač že nešel vypnout. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji a přeji hezký večer

Zatelpení plechové garáže

Zdravím, přestěhovali jsme se do domku kde je plechová garáž, kterou chci využívat jako dílnu (auto tam nebude parkovat). Jenže v tomhle počasí tam ze střechy kape hodně zkondenzované vody a v létě tam bude hrozné horko. Chci to nějak vyřešit - izolace (asi polystyren + parozábrana + OSB). Ale…

Chytrý termostat pro starý kotel

Poslední příspěvek od Jozef Nor: Dakon BEA 24 BK

Příčka/nosná zeď ve starých výkresech

Poslední příspěvek od Jiří Slouka: Jmenovče, dokonce jsem, viděl jak "umělci" sádrokartonové příčky postaví v patře na pružnou dřevěnou podlahu uprostřed místnosti, protože mezi dvěma okny je pilíř a po čase se diví, že u stropu mají novou "záhadnou mezeru" mezi dvěma 1/2čními "novými "místnostmi... .…

Siemens RVS41 chyba 223

Poslední příspěvek od Pavel Mažgut: Ano přesně v navodu takto uvedená chyba, někde jsem nedávno vyhledal asi 10 důvodů proč RVS tuto chybu hlásí, ale nemůžu to najít.,

Náhlá nízká teplota kotle a vody

Poslední příspěvek od Zdenda Helmut: Uhlí mám kostku. Na vrtuli mrknu. Ale přemýšlím také, že koupím dřevo a uhli jen budu házet na noc. Díky

DOR 5N Automat

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Mám jiný kotel ale myslím že to je u Dakonu signalizováno. Je to upozornění na nedovřenou násypku.

krbova kamna pro starsi dum

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Automatický kotel uhlí nebo pelety.

Dotaz na škůdce dřeva

Poslední příspěvek od Marek Novotný: Dobrý den a nemá náhodou někdo zkušenost s XILIX CURATIF FONGI+ ? Děkuji.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.