Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 050 příspěvků, nejnovější před minutou

Vytápění
287 332 příspěvků, nejnovější před 37 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 237 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 609 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Obnovitelné zdroje energie
57 610 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Elektrotechnika
10 790 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 408 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 152 příspěvků, nejnovější před 9 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Odvětrání pod krytinou

Poslední příspěvek od jiří haberle: Nejspu lepší takový ty turbíny poháněné větrem třeba od Lomanco

Siemens RVS41 chyba 223

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: to vypadá na chybu v okruhu vody . obvykle filtr, zatuhlé čerpadlo, zapomenutý zavřený ventil, nebo mechanická závada na TČ - na dálku diagnostikovat nelze! Jen mne zaráží, že "ruční" řízení funguje - nebo při něm nefungují ochrany? Při ručním sepnutí po kratší době než je v programu si…

Krb v novostavbě

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Nechápu lidi, kteří se jako amatéři snaží bez technických znalostí vymyslet něco, co už někdo vymyslel, má čtyři užitné vzory, existuje na trhu přes 10 let, má ocenění z veletrhu a je změřeno na zkušebně, má SVT, TUV ohřeje díky technickému řešení levou zadní bez snížení COP!! a pracuje i s…

Podlaha v novostavbě

Poslední příspěvek od Radek Procházka: Ten program zní jako zázrak. Bude to ideální na dlouhé zimní večery, ale ty se blíží, takže každopádně si s tím pohraju. Díky

Rekuperace v domku

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Tak to je možné, to mě nenapadlo. Řešil jsem ale stejné dilema a použil jsem rekuperaci.

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Přeněji je to tak, že VPC se dělá v šířkách od zhruba 7cm do 24cm. Ty cihly mají vysokou pevnost v tlaku, ale jakmile se staví z úzkých cihel, je problém s boční tuhostí. To se řeší betonovým stropem, prolamováním nosných stěn, nebo vhodně umístěnými příčkami. Takže záleží na projektantovi.…

Zázrak

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To by mě zajímalo, k čemu máme obchodní inspekci. Je kvanta šmejdských výrobků, kde není problém to vyzkoušet a dát nélepku, zda to funguje a v opačném případě příslušně "ocenit" danou firmu. Kdyby se alespoň řešily případy, které se medializují.

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Lukáš Krumpl: Dobrý večer pane Trčka. Mám dotaz ohledně šneku, nechce fungovat, ani při ručním sepnutí, blbnul i vypínač že nešel vypnout. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji a přeji hezký večer

Zatelpení plechové garáže

Zdravím, přestěhovali jsme se do domku kde je plechová garáž, kterou chci využívat jako dílnu (auto tam nebude parkovat). Jenže v tomhle počasí tam ze střechy kape hodně zkondenzované vody a v létě tam bude hrozné horko. Chci to nějak vyřešit - izolace (asi polystyren + parozábrana + OSB). Ale…

Chytrý termostat pro starý kotel

Poslední příspěvek od Jozef Nor: Dakon BEA 24 BK

Příčka/nosná zeď ve starých výkresech

Poslední příspěvek od Jiří Slouka: Jmenovče, dokonce jsem, viděl jak "umělci" sádrokartonové příčky postaví v patře na pružnou dřevěnou podlahu uprostřed místnosti, protože mezi dvěma okny je pilíř a po čase se diví, že u stropu mají novou "záhadnou mezeru" mezi dvěma 1/2čními "novými "místnostmi... .…

Náhlá nízká teplota kotle a vody

Poslední příspěvek od Zdenda Helmut: Uhlí mám kostku. Na vrtuli mrknu. Ale přemýšlím také, že koupím dřevo a uhli jen budu házet na noc. Díky

DOR 5N Automat

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Mám jiný kotel ale myslím že to je u Dakonu signalizováno. Je to upozornění na nedovřenou násypku.

krbova kamna pro starsi dum

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Automatický kotel uhlí nebo pelety.

Dotaz na škůdce dřeva

Poslední příspěvek od Marek Novotný: Dobrý den a nemá náhodou někdo zkušenost s XILIX CURATIF FONGI+ ? Děkuji.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.