Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 225 příspěvků, nejnovější před 4 minutami

Vytápění
293 742 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 440 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 960 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 848 příspěvků, nejnovější před hodinou

Elektrotechnika
10 876 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 476 příspěvků, nejnovější před 27 dny

Nezařazené
1 285 příspěvků, nejnovější před hodinou

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Trhlinky ve zdivu i omítkách.

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Pán se asi bojí nějakých problémů se statikou. To je ale u normální stavby tak nepatrná pravděpodobnost, že to nemá cenu řešit.

ZATEPLENÍ PODKROVÍ

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Nevím co to je hliníkové podbití. 1) z horní strany izolace se dává paropropustná folie jako ochrana před prachem. Prostor nad kleštinami se celkem běžně nezatepluje. 2) ano ten prostor by měl být odvětrán. Základem je odvětrání do hřebene a je vhodné přidat i další odvětrání. 3) prostor…

Vyvrtání malých prostupů do nosné zdi v panelovém domě

Poslední příspěvek od Jarda Nezbeda: A věříte, že je mně to docela jedno? Vy jen zvažte, co příště komentovat a co ne, podle znalosti. 😃

Sdílení se sousedem (firmy), bez využití distribuce

Poslední příspěvek od Jiří Slouka: Kde není žalobce není soudce = prodlužka s elektroměrem a dohoda o placení...,

zateplení podlahy neobytné půdy, , starého vlhkého domu , bez folii a porozábran, ať to dýchá??

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Samozřejmě, že není problém tam dát parotěsku. Já jsem jeden kraj přicvakával sponkovačkou. Další pás zakryl sponky a lepil jsem to oboustrannou lepící páskou a nakonec spoj přetáhl lepící páskou. Vněší kraj opět sponkovačkou a nakonec jsem přelepil s sponky na okrajích. Je to rychlovka. Ty…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Štěpán Žižka: Už se to ustálilo.. tohle už mám odpozorovaný, protože před pár lety mi malý vypl prodlužovák a tím i řídící jednotku.

FVE s ohřevem TUV

Poslední příspěvek od Pavol Flotik: Ve webovém rozhraní nebo v aplikaci SEMS Portal je možné nastavit omezení přetoků do sítě a chování při přebytcích.

Jak na výměnu kabeláže od měřidla k připojení domu?

Poslední příspěvek od Pavol Flotik: Tak nejdříve by jste měl kontaktovat distributora elektřiny ve vaší oblasti, což je pravděpodobně ČEZ Distribuce

Montovaná garáž

Poslední příspěvek od Erik Kičák: Dobrý den, pokročili jste nějak? Rozhodli jste se už pro něco konkrétního?

Teplota vody při sprchování

Poslední příspěvek od Erik Kičák: Instalace termostatické baterie nebo hlavice by mohla vyřešit problém s kolísající teplotou vody, pokud je příčinou problému například nestabilní tlak vody nebo problémy s kotlem. Třeba přijít na příčinu tohoto problému.

Porovnání nákladů na topení při přechodu najiný zdroj.

Poslední příspěvek od Antonín P.: 5.3kW + cca 3kW větrání jest-li si dobře pamatuji

Armatura na plynoměru?

Poslední příspěvek od Martin Hejral: Pane Havránku, moc díky za fundovanou rekci - zase jsem chytřejší :-) Díky MH

Jak zateplit strop

Poslední příspěvek od Tomáš Grosser: Dobrý den, přeji, řeším podobný problém, podařilo se Vám dořešit?

záměna sanity

Poslední příspěvek od Stela Holiková: A jak vám je chtěli doporučit? Přes internet nebo telefonicky?

Zkušenosti s rekuperační jednotkou Ghost 160 Active?

Poslední příspěvek od Jan Kachlík: Dobrý den, pokud jste pořídil a používáte, rád bych Vás požádal o Vaší recenzi. Děkuji

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.