Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 212 příspěvků, nejnovější před 24 minutami

Vytápění
293 737 příspěvků, nejnovější před 14 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 440 příspěvků, nejnovější před 52 minutami

Voda, kanalizace, koupelny
25 959 příspěvků, nejnovější před 27 minutami

Obnovitelné zdroje energie
57 844 příspěvků, nejnovější před 18 hodinami

Elektrotechnika
10 875 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 476 příspěvků, nejnovější před 26 dny

Nezařazené
1 275 příspěvků, nejnovější před 4 minutami

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Vyvrtání malých prostupů do nosné zdi v panelovém domě

Poslední příspěvek od Filip Patek: Urednici si bezne vykladaji zakon po svem a to velmi kreativne. Treba po cloveku pozaduji veci, na ktere podle zakona nemaji zadny narok. Co je lekem? Advokat, ktery to nevzdelanemu urednikovi, ktery nezna ani paragrafy, podle kterych ma sam kazdy den postupovat, nalezite vysvetli. Vy z nejake…

Armatura na plynoměru?

Poslední příspěvek od Ondřej Havránek: Dobrý den, říká se tomu houpačka nebo i hokejka. Je to z toho důvodu, že Praha má rozteč plynoměru 100mm a na fotce je 250mm, tak aby se instalace nepředělávala na rozteč 100mm dle dispozic plynoměru, tak se instaluje jako náhrada tento mosazný prvek. Ulehčí to práci.

zateplení podlahy neobytné půdy, , starého vlhkého domu , bez folii a porozábran, ať to dýchá??

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To snížení stropu je nejspolehlivější a taky nejjednodušší. Pokud jsou v pořádku, tak tam samozřejmě můžete nechat původní izolaci i OSB. Taky by měla být mezera mezi OSB a izolací. Padání bordelu zabráníte tím, že na izolaci natáhnete nějakou paropropustnou folii. Klidně to může být třeba netkaná…

záměna sanity

Poslední příspěvek od Stela Holiková: A jak vám je chtěli doporučit? Přes internet nebo telefonicky?

Porovnání nákladů na topení při přechodu najiný zdroj.

Poslední příspěvek od Josef Šimůnek: Ono je to v podstatě jedno, protože dokud bude silovka plynu pod 50% oproti silovce EE, tak se není o čem bavit. Uvidíme jak s tím vším zahýbe uhlíková daň.

Zkušenosti s rekuperační jednotkou Ghost 160 Active?

Poslední příspěvek od Jan Kachlík: Dobrý den, pokud jste pořídil a používáte, rád bych Vás požádal o Vaší recenzi. Děkuji

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Martin Sýkora: Jasně, mám dům postavený z cihly a jednovrstvého zdiva, a musím říct, že z vlastní zkušenosti je to fakt rozdíl. V létě to není nějaký "skleník". Když to porovnám třeba s domem, který máme obalený polystyrenem, tak tam je opravdu znát, že vnitřní klima není úplně stejné.

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jiří Trčka: Jedná se o ventilátor EBM 097 se škrtící klapkou. V ceníku již včetně této klapky: https://potos.cz/htm/cenik/LicothermND.p…

ZATEPLENÍ PODKROVÍ (STŘECHY) + VYŘEŠENÍ VLHKOSTI (ODVĚTRÁVÁNÍ)

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Ptal jsem se jaké jsou volné délky těch trámů ve formě středových vaznic, případně jejich průřez. To znamená kde jsou podpory. Ten krov tak jak byl nakreslen původně nebyl udělán. Navíc chybí pořádná vodorovná vazba. Dnes mají problémy stavby s nadezdívkou 1,25 m a "rozjiždějí se". Vy…

Trhlinky ve zdivu i omítkách.

Poslední příspěvek od Tomáš Pech: Děkuji za odpověď. Stavebnikum kolem se to ale neděje. Soused zdil porfix na pěnu, omítky sádrové a nic se neděje...

Výměna radiátorů

Poslední příspěvek od David Schovanec: Dobrý večer,přesne to se udělalo a už to topí,jako divé.Diky

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Štěpán Žižka: Autoadapt jsem taky přestal používat, točil čerpadla moc rychle. Ukazovalo mi to 0.6m3/h a vytahovalo to nádrže opravdu rychle (mám 3 stejné jako vy). Laboroval jsem s topením nějaké 2 zimy, co mi vyjde nejlíp v poměru komfort/délka topení na nádrže. A nejlíp mi vychází vyšší teplota do radiátorů…

Teplota vody při sprchování

Poslední příspěvek od Jitka Roušová: Moc děkuji za Vaši odpověď a radu.JR

POKUTA ZA PŘETOKY DO SÍTĚ V DOBĚ MONTÁŽE FVE

Poslední příspěvek od Tomáš Hluštík: Dnes by to bylo 15 - 20 tisíc, nechce se mi to po těch okruzích na eshopu sčítat. Napsal jsem to proto, aby mne nikdo nechytal za slovo a porovnával to. A číst dál jsem měl, to teprve začínalo být zajímavé...

Důležité sdělení výrobcům el. energie s dotací ZELENÝ BONUS - povinná výměna fakturačního elektroměru

Poslední příspěvek od Katka Nová: Většina FVE z let 2009-2010 to doposud nemá a jejich majitelé nic netuší ... Známý montér FVE mi nedávno sdělil, že SEI teď skutečně na kontroly chodí i do malých FVE (3-5 kWp). Vždy ale svou plánovanou návštěvu předem ohlásí. Takže kdo není padlý na hlavu, tak si to rychle napraví než přijdou…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.