Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 693 příspěvků, nejnovější před 16 hodinami

Vytápění
294 763 příspěvků, nejnovější před hodinou

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 494 příspěvků, nejnovější před 5 dny

Voda, kanalizace, koupelny
26 044 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
58 104 příspěvků, nejnovější včera

Elektrotechnika
10 994 příspěvků, nejnovější před hodinou

Ceny a dodavatelé energií
5 495 příspěvků, nejnovější před 17 dny

Nezařazené
1 374 příspěvků, nejnovější včera

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Protherm Medvěd 30 KLZ - výměna relé na řídící desce ST6-10

Ahoj všem, potřeboval bych poradit s výměnou relé na řídicí desce plynového kotle. Jde o kotel Protherm Medvěd s vestavěným zásobníkem TUV. Často se mi začíná na displeji objevovat chyba F3 – kotel nesepne oběhové čerpadlo. Mám vypozorováno, že problém způsobuje jedno ze tří relé na řídicí…

Jednoduché rozšíření stávajícího systému

Poslední příspěvek od Pavel Žalud: Kotel na TP provozovat bez Aku je cesta do pravěku topení trenky - kožich a zbytečný chod drahého zdroje.

Klimatizace na topení s co nejmenším výkonem

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Ten udávaný výkon je maximální. Klimu jak v režimu topení, tak i chlazení je velice vhodné provozovat na malý výkon. Proto trochu nechápu, co řešíte.

Odsávání vody ze sifonu sprchového koutu

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Za jistých okolností se uplatní nebo může to co popisuje p. Dítě. Oficiální název to má "Hydrodynamic Paradoxon". Jakmile se voda v přímém směru prožene velmi rychle kolem nějaké odbočky "T" nebo "Y", tak tam vzniká podtlak. Proto se nám například při ofuku téměř…

Sražení vody v komině

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Když pošlete tel. na … tak zavolám a vysvětlím.

záměna sanity

Poslední příspěvek od Marek Porubský: Zkušenost typu co?Tak asi dobrou, ne? :-D LDT laminát s ABS hranou se běžně využívá nejen při sanitě, ale také na různý nábytek. Často se používá na korpusy a čela skříněk v kuchyních, koupelnách, kancelářích nebo vestavném nábytku. Čili naprosto běžná věc. Ta hrana zajišťuje větší odolnost…

Průsak vody nového sklepa

Poslední příspěvek od Ivan K.: asi iba drenaz okolo

Průchod chráničky hydroizolací

Poslední příspěvek od Ivan K.: pisete, ze krabice bude z vonku, tak preco riesite hydroizalaciu kulny ? potiahnite chranicku s kablom po "fasade" az do krabice a dnu vojdite cez (pod) krabicu v stene

Nosnost trámové podlahy

Poslední příspěvek od Tomáš Hrabovec: Tak už proběhla kompletní výměna. Bylo to za 5 minut dvanáct, možná spíše za minutu dvanáct. Všechny trámy totálně uhnilé záhlaví, divím se, že to nespadlo. Nakonec byly použity trámy 140x200 a použity rozteče dle vašich návrhů. Tak ještě jednou děkuji 🙂

Rosení dveří

Poslední příspěvek od Filip Patek: Pani ma vlhko a zimu, neni o cem...

Vybírám okna

Poslední příspěvek od Lukáš Hrdlička: Klidně můžeš dát, co chceš. Nemá to na nic vliv. Akorát ty fólie bych tam asi nedával. Víš vybrat i přímo takové sklo, které je tímto už zabezpečeno, trochu jiným způsobem.

Váš důvěryhodný finanční partner – přihlaste se ještě dnes

Poslední příspěvek od Pavel Richard: Nevím zda je tady tahle diskuze vhodná..

Revize FVE

Poslední příspěvek od Václav Tourek: Ano reál jsem dobře zažíval, notabene jsem také dozoroval revizní techniky napříč oprávněními, ale u orgánu jsem skončil v květnu 2015, už jsem to dál nechtěl táhnout, měl jsem skončit daleko dříve, tak max. po 10 létech, ztracený profesní čas, nic smysluplného.

Nibe VVM320 + F2120 a solární elektrárna

Poslední příspěvek od Václav Tourek: No právě......, takže jak už jsem reagoval Michalovi, závěrem jedna velká blamáž na téma možného propojení TČ s FVE !

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Robin Rosenberg: Není nutné větrat? Tak ale to už bych asi spíš tvrdil kdybych měl i rekuperaci namontovanou, což v dnešní době se bez toho člověk neobejde.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.