Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 666 příspěvků, nejnovější před 9 minutami

Vytápění
294 628 příspěvků, nejnovější před hodinou

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 494 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
26 036 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
58 081 příspěvků, nejnovější před 4 minutami

Elektrotechnika
10 993 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 495 příspěvků, nejnovější před 14 dny

Nezařazené
1 368 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Jan Půhoný: Hmm tak podpora napsala, že mám starou verzi wifi desky a že abych tam dostal novější fw musím si koupit novou desku. Prodali mi ji celkem bez problémů, ale nepomohlo to. Je to ta malá deska s LAN konektorem hned vedle displeje. Podle mě je problém v té větší řidicí desce. Mám celkem 3 měniče, 1…

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To je jasné, z reklam. Spíše mě překvapuje, kolik lidí tomu věří a dokonce si myslí, že není nutné větrat.

Zastřešené stání pro 2 vozidla, překrývající i zděný objekt dílny

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Mohu Vám dát nástin nějaké varianty konstrukce střechy ale potřeboval bych do toho prvního obrázku vložit kóty mezi sloupky tzv. volné délky. Jak první varianta by se mohly využít tenkostěnné ocelové profily, které nejsou válcované ale ohýbané a mají už i povrchovou úpravu žárovým zinkem. Jsou to…

vytapeni pokoje

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Reklamní pindy. Pro stejný tepelný komfort bude nulová úspora.

snížení stropu

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Ty kazety se často dávaly místo pořádného zateplení. Pár jich sundejte. Je klidně možné, že se zhrozíte. Navíc musíte nejak zakotvit závěsy. To je budete přitahovat na pružný EPS ?

Rosení dveří

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To stále nic neříká o kvalitě dveří. Za mě je to tak, že řešíte, zda to není chyba firmy. Není. Je to Váš problém. Nevím důvod, ale v místě dveří máte vysokou vlhkost a nízkou teplotu. Nevím zda mám věřit, zda tam máte trojskla. Pokud ano, tak je to další potvrzení. Prostě samotné sklo, klika a…

Revize FVE

Poslední příspěvek od Lukas Kohout: Díky Václave! já bych právě rád oddělil tyto subjekty, aby tam nemohlo dojít k "přivření očí" nad vlastní prací...

Dodatecne podlahove topeni

Poslední příspěvek od Milan Mlynár: Nevím jakou tloušťku má krytina nad betonovou deskou, ale předpokládám její odstranění. Pak by bylo možné instalovat topné folie pod plovoucí podlahu tloušťky 7 - 10mm s kročejovou izolací 3mm. Celková výška nad betonovou deskou tedy 10 - 13mm. Zasílám odkaz na toto řešení.…

Vybírám okna

Poslední příspěvek od Stela Holiková: Chci se zeptat, ty skla, co jste zmiňovali. Když se dají, tak pak i stínění se normálně dává, ano? To nemá na to vliv? A co ty fólie, co se dávají na okna kvůli průhlednosti například?

záměna sanity

Poslední příspěvek od Richard Staněk: Zkušenost typu? Takže ono je to nějako opatřený i proti škrábancům ten nábytek nebo jenom ta sanita?

Sestava pro ohrev bojleru

Poslední příspěvek od Peter Fusik: ten nemal dennú výrobu alebo aspon som nenasiel a akosi ignoroval v grafe natočenie na svetové strany

Fotovoltaika:

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jak zabloudil poslední dotaz tu padnul před 3 dny jinak to jsou jen dohady o hov... Prvotní tazatel s 10kWh tu byl před 8 týdny tak co tu řešíte?

Topení pilinama kotel Atmos

Topení pilinama kotel Atmos?

Přestavba stodoly na truhlářskou dílnu

Poslední příspěvek od Jan Němec: Pokud chcete změnit způsob užívání stavby ukončený kolaudací, tak zhotovení zprávy PBŘ se nevyhnete. Z ní potom vychází, co musíte udělat , aby ten objekt požárně vyšel. Pokud to sousedí s okolními stavbami tak to bude dilema. Pozvěte si toho požarního technika a uvidíte co Vám poví. Z praxe vím,…

FVE s ohřevem TUV

Poslední příspěvek od Václav Tourek: No, já osobně také nevím, k čemu a jak AZ Router lze smysluplně využít a tak se na něj, zatím, jenom mohu koukat na zdi, na nevyužitou a přitom ne moc levnou součást FVE. Už v lednu 2024 jsem k sobě přivedl společně, technika od FVE (Schlieger) a technika od NIBE, TČ NIBE F2120-8 s tím, aby mi…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.