Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 668 příspěvků, nejnovější před 5 minutami

Vytápění
294 628 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 494 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
26 036 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
58 081 příspěvků, nejnovější před 35 minutami

Elektrotechnika
10 993 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 495 příspěvků, nejnovější před 14 dny

Nezařazené
1 368 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Zastřešené stání pro 2 vozidla, překrývající i zděný objekt dílny

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Projekt Vám neudělám ale dám něco k promyšlení. Projekt musí udělat stavař s razítkem. Až půjděte do prodejny LIDL, tak se podívejte na strop. Tam je překlenovaná délka 5 m pomocí trapézových šablon. To sice není vršek ale ve vašem případě může být. Tím by jste se vyhnul všem podpůrným…

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Jan Půhoný: Hmm tak podpora napsala, že mám starou verzi wifi desky a že abych tam dostal novější fw musím si koupit novou desku. Prodali mi ji celkem bez problémů, ale nepomohlo to. Je to ta malá deska s LAN konektorem hned vedle displeje. Podle mě je problém v té větší řidicí desce. Mám celkem 3 měniče, 1…

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To je jasné, z reklam. Spíše mě překvapuje, kolik lidí tomu věří a dokonce si myslí, že není nutné větrat.

vytapeni pokoje

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Reklamní pindy. Pro stejný tepelný komfort bude nulová úspora.

snížení stropu

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Ty kazety se často dávaly místo pořádného zateplení. Pár jich sundejte. Je klidně možné, že se zhrozíte. Navíc musíte nejak zakotvit závěsy. To je budete přitahovat na pružný EPS ?

Rosení dveří

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To stále nic neříká o kvalitě dveří. Za mě je to tak, že řešíte, zda to není chyba firmy. Není. Je to Váš problém. Nevím důvod, ale v místě dveří máte vysokou vlhkost a nízkou teplotu. Nevím zda mám věřit, zda tam máte trojskla. Pokud ano, tak je to další potvrzení. Prostě samotné sklo, klika a…

Revize FVE

Poslední příspěvek od Lukas Kohout: Díky Václave! já bych právě rád oddělil tyto subjekty, aby tam nemohlo dojít k "přivření očí" nad vlastní prací...

Dodatecne podlahove topeni

Poslední příspěvek od Milan Mlynár: Nevím jakou tloušťku má krytina nad betonovou deskou, ale předpokládám její odstranění. Pak by bylo možné instalovat topné folie pod plovoucí podlahu tloušťky 7 - 10mm s kročejovou izolací 3mm. Celková výška nad betonovou deskou tedy 10 - 13mm. Zasílám odkaz na toto řešení.…

Vybírám okna

Poslední příspěvek od Stela Holiková: Chci se zeptat, ty skla, co jste zmiňovali. Když se dají, tak pak i stínění se normálně dává, ano? To nemá na to vliv? A co ty fólie, co se dávají na okna kvůli průhlednosti například?

záměna sanity

Poslední příspěvek od Richard Staněk: Zkušenost typu? Takže ono je to nějako opatřený i proti škrábancům ten nábytek nebo jenom ta sanita?

Sestava pro ohrev bojleru

Poslední příspěvek od Peter Fusik: ten nemal dennú výrobu alebo aspon som nenasiel a akosi ignoroval v grafe natočenie na svetové strany

Fotovoltaika:

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jak zabloudil poslední dotaz tu padnul před 3 dny jinak to jsou jen dohady o hov... Prvotní tazatel s 10kWh tu byl před 8 týdny tak co tu řešíte?

Topení pilinama kotel Atmos

Topení pilinama kotel Atmos?

Přestavba stodoly na truhlářskou dílnu

Poslední příspěvek od Jan Němec: Pokud chcete změnit způsob užívání stavby ukončený kolaudací, tak zhotovení zprávy PBŘ se nevyhnete. Z ní potom vychází, co musíte udělat , aby ten objekt požárně vyšel. Pokud to sousedí s okolními stavbami tak to bude dilema. Pozvěte si toho požarního technika a uvidíte co Vám poví. Z praxe vím,…

FVE s ohřevem TUV

Poslední příspěvek od Václav Tourek: No, já osobně také nevím, k čemu a jak AZ Router lze smysluplně využít a tak se na něj, zatím, jenom mohu koukat na zdi, na nevyužitou a přitom ne moc levnou součást FVE. Už v lednu 2024 jsem k sobě přivedl společně, technika od FVE (Schlieger) a technika od NIBE, TČ NIBE F2120-8 s tím, aby mi…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.