termoventily

Reklama
SJ Sekyra Josef @sekyra.josef před 19 roky29.10.2004 20:22:00
termoventily

Četl jsem také na těchto stránkách o nějakém člověku který ve slipech s cigárem větrá,věřte mi ,že kdo nevětrá má doma smrad i když nekouří.Ale to není to podstatné,důležité je,že termoregulační ventil je namontován na radiátoru a větrání jej ovlivní až po dlouhé době a možná skoro vůbec protože měřáky jsou jednočípové a nereagují na teplotu místnosti nebo jen velmi málo.Ve světě se vyrábějí dvoučípové a ty snímají teplotu místnosti -u nás se nepoužívají nebo jen vyjimečně.Toto naše řešení je jen pro blbost bývalých žen které nosily za totáče rudé šátky,neušetří se vůbec nic ale dělá to dojem a kdo zavírá topení tak sice ušetří ale mrzne a k tomu mu stačí původní ventil a nemusí platit za ten nový.V Pardubicích se radní rozhodly,že nemají peníze na termoregulaci a každý nájemník si je musí pořídit na vlastní náklady -hurá to k nájmu.Dále školství a zdravotnictví -tedy státní instituce již dostali vyjimku ,protože rychlodoktor Gros na to nemá penízky/potřebuje je na volby/Co naděláme,platíme nejen za blbost svoji!!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.