Rekonstrukce potoka

Reklama
LP Ládínek Praha @ladinek.praha před 11 roky21.02.2013 11:17:00
Rekonstrukce potoka

Zdravím všechny vespolek.
Po zahradě mi teče potůček a až na 2x ročně velký průtok (tání/deště) o něm moc nevím. Bohužel několik povodní mi postupně totálně rozebralo koryto, vymlelo dno, odneslo tuny hlíny..
Já teď řeším opravu stávajícího koryta. Břehy jsou jílové, podemleté, koryto hluboce vymleté. Po konzultaci se správcem vodního toku (nejedná se o nic velkého, v letních měsících v potoce teče několik litrů za minutu) mi správce doporučil, abych koryto srazil a obložil kamenem a zdůraznil, že nesmím nic betonovat.
Tak jsem hledal a našel jsem asi to co měl na mysli - zřejmě se jedná o břeh z kamenné rovnaniny nebo kamenného zásypu. A já bych se rád zeptal zde přítomných kutilů a šikulů zda by mi někdo neporadil v jaké sklonu, jak skládat, jak a čím podsypat.. ideálně by se mi hodil nějaký nákres/výkres. Když už to budu dělat, tak ať to stojí za to..
Předem děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.