Velice prosím o názor vrt nebo vzduch/voda, IVT x NIBE x jiné

Reklama
PN Pavel Novák @pavel.novak064 před 9 roky07.12.2014 10:50:00
Velice prosím o názor vrt nebo vzduch/voda, IVT x NIBE x jiné

Dobrý den všem, předem se omlouvám za mojí otázku, neboť se to tu řešilo již vícekrát. Diskuze jsem pročítal, nicméně jsem stejně nedošel k závěru, jelikož podle mého názoru každý dům je individuální. Proto bych se velice rád zeptal na názor zkušenějších. V současné době řeším zda TČ země/voda vrt nebo vzduch/voda a potom jakého výrobce. V současné době mám hotovou hrubou stavbu a potřebuji udělat konečné rozhodnutí. Dům má obytnou plochu 210m2, jedná se o bungalov s TZ 10-11KW , podlahové vytápění, počet osob v domě 3-4. Jak jsem napsal, váhám mezi vrtem nebo vzduch/voda a dále mezi výrobci např., NIBE, IVT, nebo jiné. Je to velká investice na řadu let a nabídek je celá řada, nicméně každý z výrobců protěžuje to své. Děkuji Vám za vaše rady a zkušenosti.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.