Regulátor teploty u WG 125/6

Rubriky:

Reklama
JL Jan Lochman @jan.lochman879 před 9 roky30.12.2014 09:54:00
Regulátor teploty u WG 125/6

Z manuálu k této menší karmě mě vůbec není jasné, jak funguje regulátor teploty vody u této karmy. Na vodním díle je vidět, že tento regulátor vytváří jakýsi bypass, ale není mi jasné jaký vliv to může mít na teplotu vody. Pravděpodobně jde o rychlost vody, která natéká do vodního dílu. Zdá se, že u této karmy jsou jen dva stavy plynového hořáku: a) hoří, b) nehoří - že se nedá regulovat síla hoření.

Bypass si představte tak, že máte hadici na vodu a v jednom místě na ni připojíte jinou hadici a tu zase napojíte o kus dál. Na této nové hadici je kohout, který reguluje, jestli tam teče voda a kolik.

Na funkci se ptám proto, že při zkoumání funkce tohoto regulátoru (kolečka) se hořák přestal při uzavření průtoku vody vypínat. Otázka tedy je, co tento reguátor způsobuje za tlaky ve vodním dílu.

Pro názornost připojuji schéma a fotku.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.