Bezbolestný odchod od Bohemia Energy

Reklama
MS Michal Struska @michal.struska před 8 roky28.01.2016 21:16:00
Bezbolestný odchod od Bohemia Energy

Dobrý den, popíši vám moji situaci a prosil bych vás o řešení. V dubnu 2013 jsem podepsal smlouvu s Global Energy na dobu určitou do 31.8.2014. Potom jsem dostal dopis 2.6.2015 že jsem se stal zákazníkem Bohemia Energy na základě prodeje podniku. Zde se píše, že veškerá práva a povinnosti vyplývající ze stávající platné smlouvy byly od spol. Global E. převzaty v plném rozsahu a nic se pro mě nemění. Teď bych chtěl od B.E. odejít a prosil bych vás o vysvětlení jaký postup mám zvolit. Ve všeobecných podmínkách Global Energy se píše, že zákazník je povinnen zaplatit dodavateli smluvní pokutu ve výši 10.000,-Kč za porušení povinnosti uvedené v čl. 2.3 písm. d) přičemž za porušení této povinnosti se považuje uzavření každé jednotlivé smlouvy s jiným obchodníkem s plynem. Platí pro mě tyto podmínky od G.E. nebo přechodem k B.E. jejich, když v dopise psali, že vše platí v plném rozsahu a nic se nemění? Jak postupovat, jeli vůbec nějaká možnost, abych odstoupil od smlouvy s B.E. bez této šílené smluvní pokuty?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.