Dakon KZ 15FCS

Reklama
LJ Lukas Jezek @lukas.jezek751 před 7 roky08.08.2016 15:26:00
Dakon KZ 15FCS

Zdravim a prosim o radu.
Mam kotel Dakon KZ 15 FCS, cca 10 let. Do teto doby bez problemu, ale zacal padat do chyby 0, jen obcas. Vymenil jsem naklapavaci cidla, ale chyba se opakovala, tudiz jsem tam vratil ta stara a nova vratil opravari. Dale jsem vycistil vymenik chemicky a opet chyba 0. Pote jsem zjistil, ze je vadny zasobnik a vytek otopna voda na vrchol zasobniku. Napadlo me, ze otopna voda zaplavi cidlo v zasobniku a to hlasi chybu. Nasledovala vymena zasobniku, po nekolika ohrivacich cyklech to znovu spadlo do chyby 0. Napadlo me jeste vymenit teplotni cidlo ze zasobnku, jestli neni poskozene jak se zaplavovalo?
Zarazi me, ze chybu to hazi jen nekdy. Pred vymenou zasobniku to neustale spinalo a vypinalo, zrejme jak natekla horka voda na cidlo. Po vymene to krasne ohrivalo az do nastavene teploty.
Dekuji za rady, Jezek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.