TČ AC HEATING

Reklama
MK Martin Kříž @martin.kriz819 před 7 roky05.12.2016 17:44:00
TČ AC HEATING

Zdravím,
chtěl bych se zde podělit o zkušenosti s tepelnými čerpadli AC Heating,za letošní rok jich je namontováno relativně dost,tak věřím,že se najde uživatel který přispěje.
Za sebe musím napsat,že jsem doposavaď spokojen,mám 16 kW 3p a topím od poloviny listopadu,starý kamenný domek částečně zateplen s rozlohou vytápění 120 m2 cca 300m3.Vytápím na 22.5°C přes den a noci na 21°C a v pohodě vytopí daný domek.Měl jsem strach,že to výkonově nebude stačit ale stačí a s rezervou.
Snad jediná ,,moucha,, je množství vody,které se dokáže vysrážet na výparníku-záleží na počasí res. vlhkosti vzduchu-odtávání je relativně v pohodě cca 2-3 litry za jedno odtání ale zase záleží na počasí a může to být několikrát za den.Jelikož nevlastním studnu,tak už vím jak naložím s tou vodou-zakopu u čerpadla plastové nádrže a vodu si budu chytat na léto.
Co se týká komunikace a jednání ze strany firmy AC Heating,tak jsem velice spokojen,to samé platí o kotlíkové dotaci jen velké problémy byly s ČEZ Prodejem-teprve až upozornění,že jejich jednání budu řešit s ombudsmanem nebo vedením ČEZu je přimělo k změně sazby a montáži HDO-práce na 10 minut a takových nervů.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.