problém se sprchovým koutem

Reklama
DM Daniel Maršálek @daniel.marsalek před 7 roky11.12.2016 18:07:00
problém se sprchovým koutem

Dobrý den. Problém se prchovým koutem už tady byl řešen několikrát. Tak jako ostatní i já jsem asi udělal pár chyb a chtěl bych se poradit, jak z toho ven. Vyzdil jsem si v koupelně sprchový kout bez vaničky cca 1200x1100 mm, vzadu jsem instaloval metrový nerezový žlab, natřel dvakrát hydroizolací, položil dlažbu a rohy + kolem nerezového žlabu jsem to řádně zasilikonoval sanitárním silikonem. Po 4 letech silikon seschl a kout začal prosakovat. Nyní jsem celou podlahu znovu rozbil, chci to opět ošetřit hydroizolací a místo silikonu chci dát obyčejnou spárovací hmotu, tak jako je na stěnách a podlaze. Myslíte si, že tuto spárovačku můžu dát místo silikonu do rohů a mezi dlažbu a nerezový žlab? Nepopraská mi to časem? Vydrží mi to déle? Nebude mi to prosakovat už od samého začátku? Děkuji za jakoukoliv zkušenost a radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.