Zná někdo kotel (viz obrázek)

Rubriky:

Reklama
DP Daniel Pajonk @daniel.pajonk před 7 roky22.12.2016 05:25:00
Zná někdo kotel (viz obrázek)

Dobrý den,

potřeboval bych zjistit nějaké informace k tomuto kotli (PROTHERM). Jsem absolutně nepolíbený znalostmi v oblasti el.kotlů. (obrázek č.1 a 2.)

Aktuálně řeším problém - (obrázek č.3) nejsem schopen zjistit, co to je (domnívám se, že jde o nějaký ventil nebo čerpadlo) jakmile sepne HDO začne dělat rachot - byl v poloze III, (rachot byl slyšet i v místnostech v radiátorech), tak jsem to přepnul do polohy I, chvíli na to byly všechny radiátory studené a kotel nejel, tak jsem to přepnul zpět a zjistil, že se rozeběhnul, ovšem opět s velkým rachotem. Před tím jsme zjistili, že se náhle ztratil tlak, prostě byla ručička na 0, dopustili jsme vodu a chvíli byl klid, během dne začalo v radiátorech šplouchat šíleným způsobem, což bylo zavzdušněním při dopouštění, to jsem napravil, jenže od té doby je opět slyšet onen rachot.

Ví někdo prosím co s tím? Předem upozorním, že už jsme tady měli dva topenáře.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.