elektrika vs plyn

Reklama
MG Monika Gregušová @monika.gregusova před 7 roky11.02.2017 16:56:00
elektrika vs plyn

Dobrý den, prosím o radu, bydlím v rekonstruovaném domu cca 100let starý, obytná plocha necelých 100m , v budoucnu plánovaná rekonstrukce podkroví, plocha se zvětší cca o polovinu. Dnes používám k vytápění sporák na dřevo do radiátorů, které mi také ohřívá vodu v bojleru. Řeším jaké topení zvolit k řešení topení když nejsem doma, jen na udržování, nebyl by to nejspíš hl. zdroj. Hledám levnější variantu. Jestli plyn.kotel(plyn mám v domě) nebo nějaké el.přímotopy. Ve druhém případě mi to přijde ekonomičtější z důvodu získání levné sazby po 20hod. vařím na elektrice, vodu ohřívá také el. V současnosti mi vychází elektrika 16600,- za rok, zdá se mi to docela dost. používáme jen běžné spotřebiče. děkuji za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.