Vrtaná studna

Reklama
LM Lukáš Maťa @lukas.mata před 7 roky03.05.2017 17:26:00
Vrtaná studna

Ahoj potřeboval bych poradit. Potřebuji udělat vrtanou studnu na pozemku a dle okolí a kde měli také vrtanou je velký předpoklad, že se bude muset jít až do hloubky 65m .

Je to na jihu moravy pod Brnem

Nějaký tip na firmu ? Našel jsem hsgeo ale cena za metr je 2300 s DPH, úřady od A-Z mně to vychází při této hloubce a šířka zárubnice 140 PVC Springline 6,5 mm síly

Pak jsem našel ještě firmu studny růt z okolí Jihlavy a tam uvádí cenu 1300 za metr což je 84500,- se zárubnicí 160 .... + by k tomu byly další věci , zkoušky, úřady atd.... i tak to vyjde odhadem o 40 - 50 000 méně.

Nějaká rada kdo si tím už prošel ? Půda je jílovitá, písčitá ... okolo samé pískovny kdo to zná, okolí Bratčic atd až po Hrušovany u Brna, proto nějapíš i ta nutná hloubka

Díky moc za rady
Lukáš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.