Vícekomorový septik / septik SL

Reklama
PR Pavel Rábek @pavel.rabek před 7 roky06.07.2017 11:12:00
Vícekomorový septik / septik SL

Dobrý den,

neví někdo, jestli se vyrábí nějaký vícekomorový plastový septik do objemu 3 kubíků? 3-komorových jsou mraky. 4-komorový jsem našel, ale jen v mnohem větším objemu. Pokud víte, pošlete prosím klíčové slovo pro "google".

Jde mi o co nejlepší předčištění vody před kořenovou čistírnou (aby se zamezilo brzkému zanesení štěrkového lože).

Ještě jsem narazil na septik SL, který se také označuje jako intenzifikovaný septik, nebo také septik 2. generace. Má 3 komory a z toho 2 poslední jsou ještě rozděleny spoustou dalších malých přepážek, takže voda musí urazit opravdu dlouhou cestu (během níž se čistí přes biofilm na přepážkách), nevznikají zkratové proudy... Údajně stačí jen 0,5m3 objemu na osobu. Akorát jsou tyto septiky zase ve větších objemech a navíc betonové. Potřebuji lehký plastový, kvůli nedostupnosti místa instalace pro jakoukoliv mechanizaci. Nezná někdo firmu, která vyrábí 3 komorové plastové septiky a byla by schopna přidat tyto přepážky?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.