Teplota vody v radiátorech

Reklama
FK Filip Kovařík @filip.kovarik před 6 roky03.11.2017 11:22:00
Teplota vody v radiátorech

Dobrý den,
mám prosím vás hloupý dotaz, tak mě za to nekamenujte :-) Potřebuji provizorně vézt vodu z radiátoru v hadici (na současnou trubku navléknu hadici s takovým vnitřním průměrem, abych ji mohl navléknout na ocelovou trubku, která mi tam vede) Jedná se o hadici 25/34. Neřešte prosím důvody, ono samo o sobě je provizorium jen do jara. Ale hadici pro horkou vodu teď nemám a obdržím ji do 14 dnů. Rád bych to teď vyřešil tak nějak, aby to fungovalo, tak jsem myslel dát tam klasickou hadici. Ta je myslím do 60°C. Já nemám vůbec přehled, jaká teplota vody v radiátoru je. Jedná se o samotížnou soustavu, tyhle trubky jsou ve druhém patře. Vydržela by to zahradní hadice, když ji pořádně na trubku připevním sponami?

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.