Dvojbojler REVEL - neustále krátce "odfukuje"

Rubriky:

Reklama
RS Roman Striš @roman.stris před rokem10.06.2023 20:45:13
Dvojbojler REVEL - neustále krátce "odfukuje"

Dobrý den

Nerozumím tomu a nedokážu odborně popsat problém, ale jak se říká: "líná huba, holé neštěstí", tak se zkusím zeptat.

V RD používáme dvojbojler Revel (https://www.revel-pex.com/sortiment/prip… již pátým rokem. Neřešili jsme s ním problém, ale letos se chová zvláštně. V nepravidelných intervalech (odhaduji cca 1x za 30 minut) se od bojleru ozve krátké "odfouknutí". Přirovnal bych to k odtlakování natlakované nádoby a trvá to řekněme čtvrt sekundy.

Pokud je v domě klid (typicky v noci), tak je to slyšitelné napříč místnostmi a někdy mě to i probudí, i když spím o dvě místnosti dál.

Protože to nedělalo a nyní dělá a protože to zavání nějakým uvolňováním tlaku, nejsem si jistý, jak problém řešit. Nesetkal se někdo s podobným problémem a neporadí, co mám dělat? Mám shánět nějakého vodaře?

Psal jsem dotaz na výrobce, zda mi neporadí nějakého servisního technika, ale neozvali se, tak pokud nevyřeším sám, budu muset asi někoho shánět, ale zatím zkouším zjistit zde.

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.