Zanesená ČOV

Rubriky:

Reklama
PS Pan Stilip @pan.stilip před 11 měsíci19.06.2023 20:12:17
Zanesená ČOV

Dobrý den,
chtěla bych se poradit, jak postupovat s COV, která momentálně nefunguje jak by měla. Máme už asi dva roky AT6 a ještě do nedávná fungovala celkem v pohodě. Koš jsem čistila cca po 2-3 týdnech a voda v akumulaci byla čistá (jen občas nějaký kal na povrchu, ale to jsem vždy vycistila), bez výrazného zápachu. Loni kompletní čištění. Posledních par dni začala čistička velmi zapáchat a znecistila se i komora akumulace, kde by voda měla být úplně čistá. Agresivní chemii nepoužívám. Mohlo to být tím, ze jsem nedávno prala 3x v jeden den a zahltila čovku? Nebo je potřeba nastavit v létě ventily jinak (víc vzduchu), když jsou vyšší teploty?
Je nějaká šance, jak akumulační část a vůbec celou čističku zprovoznit aniž bych ji musela nechat celou odčerpat? Hrubé nečistoty tam nejsou, ale voda je hnědá a velmi zakalená. Než tedy povolám technika, chtěla bych se zeptat na rady a zkušenosti zde.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.