SUNMANDER, TWI, Effective energy - fototermika - recenze

Rubriky:

Reklama
MS Martin Skřivánek @martin.skrivanek před 10 měsíci05.08.2023 16:39:35
SUNMANDER, TWI, Effective energy - fototermika - recenze

Sunmander už nikdy víc!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dejte na má slova!!!!

Smlouva na fototermiku podepsaná 27.10.2022, přislíbená montáž do max. březen 2023. Nedělo se vůbec nic, nikdo nebral telefony (zkoušel jsem 6 různých čísel), nikdo nereagoval na emaily -psal jsem a volal 2 měsíce a reakce 0. Až když jsem volal z jiného telefonu, tak mi to někdl zvedl a řekli, že montáž bude až na konci května. Týden před tímto termínem jsem se opět nedovolal nikomu a nikdo ani nepřijel. V červnu volali, že to nestihli!!!! Další termín byl poslední červnový týden - dojeli 2 borci v 10:30 (od 8:00 opět nikdo nebral telefon, tak jsem netušil, zda vůbec dojedou) jen s nářadím, ale panely a bojler neměli - to dojelo až ve 12hod. Pak tedy montovali - jakštakš. Další den to dodělali a při odjezdu mi nabourali posuvnou zavřenou bránu, kterou pak hodinu rovnali a dodnas není zcela ok. Přátelé, nebuďte hloupí jako já, tuto firmu opravdu ne!!



Pozor na obchoďáka Milan Frimmel - do podpisu smlouvy velmi příjemný, pořád vyvolával. Od podpisu smlouvy naprosto nezastižitelný člověk - hajzl.



SUN mander, Effective energy, TWI - jsou to šmejdi!!!!





Skřivánek Martin

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.