Vypovědět a 3 měsíce platit vysoko nebo prodloužit na rok hned?

Rubriky:

Reklama
RN Radek Neumann @radek.neumann před 7 měsíci20.10.2023 12:04:49
Vypovědět a 3 měsíce platit vysoko nebo prodloužit na rok hned?

Zjistil jsem, že manželka má smlouvu na dobu neurčitou u Centropolu. Tvrdila mi, že to lze vypovědět až za dva roky - kec. Tedy asi o tisícovku zbytečně vyšší cena a 3 měsíce výpovědní lhůta. Doporučte! :-)
Buď okamžitě smlouva s Centropolem na rok a hned snížení ceny. Centropol ale není nejvýhodnější, mohl bych dát výpověď, 3 měsíce platit draho, ale potom jít třeba k Vemexu, který je výrazně pod Centropolem. Samozřejmě nevím, co bude s cenou, kdybych na uzavření smlouvy čekal dva měsíce ve výpovědi.
I topím, takže cca 9 MWh ročně, ale PRE, které má extrémní poplatek za chytrý elektroměr, ale SPOTu bych se vyloženě nebál, mám TČ, které umožňuje výrazně rozkládat spotřebu v průběhu dne. Mají být nějaké změny u SPOTu, ale nevím přesně jaké.
Díky za reakce - primárně rychlé, později by to pro mě byla už jen akademická debata.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.