Jsou ceny opravdu aktualni?

Rubriky:

Reklama
DV Dalibor Vrana @dalibor.vrana před 2 měsíci28.02.2024 14:51:12
Jsou ceny opravdu aktualni?

Ahoj, chtel jsem si udelat orientacni prepocet a nedopadlo to moc dobre. Kalkulator byval bezvadnej, ale ted mu muzu nejak jen tezko uverit, ze pocita spravne. Zadal jsem si orientacni vypocet, ze jsem u cez na dou neurcitou (cena 3,96 za MW, kalkulator ji ma spravne) a napr. u ceskeho tepla, ktere na tom nebyvalo uplne spatne, kalkulator pocita cenik "REAL" s cenou 4,60 bez DPH za MW, ale tento cenik jsem vubec na webu nenasel a to ani v archivu, platny maj ted uz jen "trend", kde je cena od 1.3. 2,90 bez DPH a s tou kalkulator vubec nepocita. Mozna to nejak spatne ctu, ale mel jsem pocit, ze jsem to uz chapal. Taky chapu, ze udrzovat 10 ceniku dvaceti dodavatelu da asi peknou fusku, ja jen abych vedel, jestli muzu s kalkulatorem pocitat ;-) Diky. Disclaimer: Nejsem s ceskym teplem nijak spojenej a dokonce ani od nich nemam elektrinu, ale rikam si, co vsecko vidim nebo dokonce je spatne.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.