Komb. sporák Mora - hořáky po zapálení vždy zhasnou

Rubriky:

Reklama
MK Martin Kuka @martin.kuka před 12 roky14.08.2011 12:28:00
Komb. sporák Mora - hořáky po zapálení vždy zhasnou

Mora. Kombin. elektr./plyn. Model MK 57302 GW.

Včera jsme ho komplet myli. Oddělali jsme všechny 4 knoflíky ovládání plamene, vyjmuli hořáky a vydrbali jsme všechno teplou vodou s jarem. Teď ani jeden ze 4 hořáků nejde zapálit - neudržej oheň. (jde o automat zapalování na el. jiskry + každý hořák má vlastní termopojistku). Když normálně jako dřív zmáčknu knoflík, zatočím doleva a knoflík držím, tak se plamen normálně bez problémů zapálí a hoří, ale když knoflík pustím, tak plamen hořáku namísto aby hořel, vždy hned zhasne. Normálně by se měl knoflík držet jen pár vteřin (píšou cca 4 sekundy). Ale já ho držím třeba 20-30 sekund a plamen po puštění knoflíku stejně vždy zhasne..
Ještě včera (před mytím) to bylo bez problémů a držet se to muselo jen pár vteřin..


Nevíte kde by mohl být problém?

Díky za rady


Jde o tento sporák: http://www.mora.cz/volne_stojici_sporaky… (pod "přílohy" je i návod)

El. trouba jde. Nic jsme násilím nepoškodili, jen jsme vysunuli 4 knoflíky ovládání plamene a odendali hořáky + vše umyli. Nic jsme ani neodšroubovávali apod, na sporáku je správně nastaven čas,..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.