Voda v rozvodech rekuperace - pomoc

Reklama
DH David Havelka @david.havelka před 12 roky16.02.2012 19:30:00
Voda v rozvodech rekuperace - pomoc

Ahoj,

obracím se na zkušené harcovníky s prosbou o pomoc. Firma mi namontovala do mého domu (bungalow), rekuperaci Atrea EC330. Rozvody jsou na nezateplené půdě ve spiru s izolací (izolace je pouze základní, ne žádná přidaná). Od začátku mi přišlo, že odtah i přívod vzduchu je slabý. V poslední době mi voda začala kondenzovat na výfucích vzduchu v interiéru (ventilech na strope) začali tvořit kapky vody (docela dost), plísen a vlhkost na sdk. Po dnešní kontrole jsem zjistil, že v rozvodech přívodu vzduchu do interiéru je docela velké množství vody (odhadem na několika místech 2-3 litry).

Tímto bych chtěl místní odobrníky požádat o pomoc, co by tento problém mohl způsobovat...Vím, že nějaká kondenzace možná je, ale tolik?


Děkuju moc!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

40 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.