Vodoměr počítá i když není žádný odběr.

Reklama
MV Martin Varga @martin.varga206 před 8 roky22.11.2015 15:10:00
Vodoměr počítá i když není žádný odběr.

Dobrý den,mám dotaz a zároven i prosbu o radu.Při posledním vyučtování za vodu byl zjištěn rozdíl ve spotřebě oproti mynulým létům o cca 12 kubíků.V únoru letošního roku,nám byl vyměněn vodoměr.Začal jsem hledat,zda někde voda neuniká,záchody neprotékají,voda nikde nekape,pojistný ventil u plynového bojleru funguje jak má,ale když není žádný odběr,i přesto vodoměr načítá,cca 1,5 až 2 litry za hodinu,což je cca 10 kubíků za rok a to je opravdu hodně.Dělal jsem různé pokusy a přišel jsem na to,že vodoměr nenačítá pouze ve třech případech.Pokud uzavřu vodu před vodoměrem,nebo za vodoměrem a pokud kotel ohřívá vodu do bojleru,pouze v těchto třech případech nepočítá,jinak ano,pokud jsem vyřadil kotel,zavřel všechny možné ventily,tak vždy načítá.Uvítal bych každou radu,díky Varga

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

106 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.