Tadelakt marocký štuk

Reklama
TK Tomas Klub @tomas.klub před 8 roky05.04.2016 18:37:00
Tadelakt marocký štuk

Dobrý den, plánuji renovaci koupelny na chalupě a chtěl bych požádat o radu. Mám velký zájem vytvořit stěny v koupelně a sprchový kout marockým štukem (celková plocha 32 metrů čtverečních). Poptávaná cena materiálu mi vychází jednoznačně nejlépe zde: http://www.tadelakt-marocky-stuk.eu/e-sh… , kde jsem poptával i realizaci. Vzhledem k vysoké ceně za realizaci jsem se však rozhodl koupit u této firmy jen materiál a realizaci bych chtěl řešit přes nějakého šikovného zedníka. Tímto bych se chtěl zeptat Vás zde na fóru, jestli máte nějaké zkušenosti s tímto materiálem a popř. jestli byste věděli o někom / nebo mohli někoho doporučit, kdo s materiálem pracoval či pracuje a má s ním dostatečné zkušenosti. Realizace bude probíhat v jižních Čechách (předběžný termín konec května). Mockrát děkuji za případnou podporu. Tomas

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.