Rekonstrukce domu - nová střecha

Rubriky:

Reklama
MA Michal Aniol @michal.aniol před 8 roky28.05.2016 18:39:00
Rekonstrukce domu - nová střecha

Dobrý den, nedávno jsme koupili dům, starší z roku 1950. Na domě jsou tašky-původní, střecha byla několikrát opravována, zatékalo kolem střešního okna viz.foto, kolem komínů apod. To se sice opravilo, ale do domu zase zatéká jinde. Dům se chystáme celý rekonstruovat, takže určitě začneme od střechy. Krovy máme v pořádku. Jedná se o domek do patra (obytné podkroví) s šiknou střechou (viz.foto) nevím kolik to bude přesně stupňů ale asi okolo 40.
Jelikož jsem úplný laik, chtěl bych požádat o doporučení jakou zvolit střechu-pouze krytinu,jak jsem psal, krovy jsou ok. Nechceme nic drahého ale zase ne nic levného - nějakou zlatou střední cestu - nejlepší poměr cena-výkon. Každá firma doporučuje něco jiného a člověk aby se v tom vyznal :) Pokud budete chtít něco doplnit, napište :) Předem moc děkuji za rady :)
PS: pokud byste chtěli doporučit nějakou firmu, tak z okolí moravskoslezského kraje :)
PS2: na kolik vyjde střešní krytinu vit.dům obrázek, plus mínus, je mi jasne ze neznate presne rozmery strechy :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.