Podřezání zdí pouze jedné místnosti

Rubriky:

Reklama
RS Radek Strnad @radek.strnad před 7 roky16.10.2016 20:37:00
Podřezání zdí pouze jedné místnosti

Dobrý den,

řeším postupnou rekonstrukci staré chalupy 1 patro, cca 1850 - 1900, 210m2, z toho 60m2 jsou zdi (občas až 110cm) na občasné rekreační používání. Rádi bysme ji funkčně dostali do stavu komfortního používání (tekoucí teplá voda, Al elektroinstalace s textilním opletením v havarijním stavu). Bohužel máme omezený rozpočet a nechceme se zadlužit, jelikož v objektu nebydlíme, ale postupně jej spravovat. Rádi bysme zde vybudovali novou koupelnu na místě té současné, která byla cca před 30 - 40 lety postavena ve zrušené maštali. Zdi v podstatě v celém domě jsou odspoda vlhké, tedy podřezání je nezbytné. Je možné a vhodné prvně podřezat zdi, které se týkají koupelny, koupelnu zrekonstruovat (včetně podlahy) a třeba za dva, tři roky podřezat zbytek domu? Pokud jsem se dobře díval na stránky firem, celkové podřezání by přišlo na cca 150 000 Kč. Jelikož je ve dům ve svahy, je nutné ho z jedné strany ještě obkopat, položit drenážní trubky, vyřešit chybějící okapy atd... Je toho opravdu hodně a bohužel nejsou finance na vše naráz.

Děkuji předem za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.