provoz nízkotlaké kotelny - externě

Reklama
MK Matěj Kopecký @matej.kopecky194 před 7 roky06.11.2016 21:51:00
provoz nízkotlaké kotelny - externě

Dobrý den,

řeším jeden problém ohledně provozu plynové kotelny v komerční budově. Rovnou k věci. Do teď vlastník a provozovatel budovy (řekněme firma A) si vše zajišťovala v rámci své organizace ve vztahu k budově sama, vlastní údržba, vlastní vyškolení topiči atd., žadný problém.

Nyní se vlastník rozhodl oddělit budovu od firmy, vlastnictví budovy přešlo na firmu B, kde firma A je nájemník a správu s údržbou delegoval do firmy C která má (resp. bude mít teď) smlouvu s firmou B (a na provozní věci i s firmou A), prý je to tak výhodnější :) V zásadě nemáme s ničím problém, krom zmíněné kotelny.

Snažil jsem se najít jak správně delegovat provoz a obsluhu kotelny na firmu C, ať už smluvně, tak z hlediska živnostenských oprávnění firmy C, následných odpovědností, provozního řádu kotelny atd... a moc moudrý nejsme.

Pro mě ideální stav mít topiče se zkouškou, mít provozní řád kotelny s hlavičkou firmy C a být označen za provozovatele a dále vykonávat revize,odborné prohlídky, zkoušky - ve kterých by byl psán vlastník zařízení firma B? - jenže nikde sem se nedočetl zda to lze, spíše že nelze protoýe neexistuje nic jako živnost na provoz kotelny... ?! Jak by to ale profi firmy dělali?


Či kam bych se měl případně obrátit kdo by mi toto opravdu odborně vyložil (placeně)?

Děkuji za jakékoliv info

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.