Domovní plynovody - PE

Reklama
ŠB Šimon Bürger @simon.burger před 7 roky19.11.2016 20:38:00
Domovní plynovody - PE

Dobrý den, připravuji se na montážní zkoušky pro plynovody (konkrétně domovní plynovody kromě propanu a butanu). Při zpracovávání otázek jsem narazil na otázky týkající se rozvodů PE. Ať se ale snažím jak se snažím, nedokážu v normě 702 01 najít odpovědi ke třem otázkám (něříkám, že tam nejsou, jen je nemůžu najít :D ).
Jsou to otázky:
29: Jak musí být chráněno potrubí z polyetylenu vyvedené nad zem?
31: Jakým způsobem musí být přivedeno potrubí vnějšího domovního plynovodu vedeného v zemi k obvodové stěně budovy, kterou do ní vstupuje?
32: Jaký trubní materiál z PE se použije na svislou část ukončení vnějšího domovního plynovodu nad zemí v samostatném sloupku nebo výklenku?
Normu jsem si samozřejmě přečetl celou (proto jsem z toho už asi taky zblblej :D ) a myslím si, že jsem na některou z těchto otázek odpověď našel. Nejsem si tím ale jistý na 100% tak jako u ostatních otázek. Napište mi prosím odpovědi nebo alespoň přesné číslo zařazení v normě. Předem moc děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.