Izolace sklepa/suterénu

Rubriky:

Reklama
MB Martin Baier @martin.baier před 7 roky23.11.2016 01:35:00
Izolace sklepa/suterénu

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na radu, jak zaizolovat část suterénu.
Tato místnost/dílna (15m2) je postavena ze škváráků a cihel - 1m pod úrovní terénu. Síla zdi 30cm. Relativně dost napadeno plísní. Místnost bude větrána - 1 regulovatelný přítah a 1 odtah s hydrostatem. Okna nebudou žádná. Z vnější části obkopáno, položena nopka, zasypáno kačírkem. Byla tam lepenka, ale v stádiu rozkladu, dal jsem pryč. Zateplení chci provést zevnitř.

Díry a skuliny bych chtěl zaházet sanační omítkou, ve vrchní části pěna. Zateplení bych chtěl provést zeď -> parotěsná fólie -> minerální vata-> zelený SDK-> malba ....a to jah na stropě tak i u obv. zdí.

Je tato varianta OK?
Pokud by to bylo vyhovující, jakou tloušťku a typ vaty bych měl použít?

Pokud to vyhovující není, jak to prosím zateplit a odizolovat? Samotnou zeď taky nějak ošetřit? Zatím jsem obouchal omitku a vystříkal savem. Vyloženě vlhké to není, jen chladné.

Předem děkuji za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.