Plot

Rubriky:

Reklama
PM Peter Masaryk @peter.masaryk před 7 roky10.12.2016 18:39:00
Plot

Zdravím.
Na jar budem stavať plot. Predstavujem si to realizovať z tvárnic ako sú na obrázku. Momentálne máme starý plot ( 30-40 cm vysoký múrik, betónové stĺpy, železné výplne)
Teraz by som chcel betónové stĺpy zbúrať ale múrik ponechať. Na múrik postaviť nové stĺpy z tvárnic ako na obrázku a medzi to dať výplň ( drevo alebo železo)
Ide o to že spodný múrik je len klasický betónový a teda nebude rovnaký ako novo postavené stĺpy. Búrať ho určite nebudem ( dĺžka cez 30 metrov). Chcel by som vedieť, či existuje nejaká možnosť obložiť pôvodný múrik niečim, čo by vyzeralo ako spomenuté tvárnice, akurát by šlo o obklad.
Samozrejme mi napadlo tvárnice narezať a použiť iba dve steny tvárnice. To je však veľmi neekonomické, zdĺhavé a nie som si celkom istý, či by to na múriku držalo ( lepiť by sa to mohlo zrejme nejakým klebrom)
Máte niekto nejaké skúsenosti, rady a podobne?
Za všetky rady vopred ďakujem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.