Komín po omítkách

Rubriky:

Reklama
AR Arnošt Raab @arnost.raab před 7 roky05.01.2017 08:47:00
Komín po omítkách

V novostavbě se původně s komínem a jednou místností na kotel s pevnými palivy počítalo. Nicméně čím víc jsem o tom přemýšlel, tak jsem usoudil, že by návratnost nebyla smysluplná. Jsem teď před realizací pokládky tepelné izolace na podlahu a tak nějak mne pořád hryže, jestli alespoň ten komín do půdy nevystavit, že bych jej v případě potřeby dostavěl. Při základech se s komínem počítalo.

Nicméně dům už je po omítkách. Strop zatím není, bude sdk...u vazníků se s komínem taky počítalo. Takže se chci zeptat, zda by to byl problém přiznat jej k omítce, předpokládám, že se ani k holým cihlám nijak komín nekotví.

Nebo případně, zda by stačilo udělat jen nějaký základ tak, aby jej překryla pochozí dlažba, lino či co já vím, co tam bude a v případě potřeby se ten komín dodatečně přistavěl.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.