Topná rohož v koupelně zapojená napřímo bez termostatu

Rubriky:

Reklama
JV jan vobor @jan.vobor před 7 roky26.02.2017 18:38:00
Topná rohož v koupelně zapojená napřímo bez termostatu

Zdravím odborníky, z důvodu stavebních indispozic, ale zároveň šance při výměně starých podlahových dlaždic instalovat tepelnou rohož, se chci zeptat, zda je možná a bezpečná, nebo naopak jakkoliv problémová instalace tepelné rohože napřímo bez termostatu (v tomto případě prodlužovákem z vedlejší zásuvky) ?

Narazil jsem např. na tento produkt

https://www.pro-topeni.cz/eshop-hakl-tf-…

který říká, že se umí ohlídat sám.

Každopádně si to představuji a uživatel bude poučen, že má rohož zapnout např. hodinu předem (nebo za jak dlouho reálně dojde k potřebnému nahřátí) a pak ji zase vypnout - obojí manuálně vidlicí do zásuvky (ta bude sama dostatečně chráněná umístěním od zdrojů vody).

Nebo je potřebná full-size varianta, tedy vysekání tras pro vše potřebné (což reálně v případě dotčené nemovitosti vypadá spíše na NO-GO) ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.