rekonstrukce podlahy v patře rd

Reklama
JS Jan Svoboda @jan.svoboda871 před 7 roky27.02.2017 02:03:00
rekonstrukce podlahy v patře rd

Dobrý den, aktuálně řeším rekonstrukci podlah v patře Rd. Podlaha do teď,byla skladbou taková jako přiložím foto,plus vrstva škvárobetonu 3 až 6cm ,který již byl celkem značně vydrolen a popraskán.
Hlavni věc proč se tohle začalo řešit je houpání stropů při pouhém spadnutí třeba 10kg Dítěte na zem,a to s ozvěnou dohupu. o hluku kročejovém bych zatím mlčel to je věc méně zásadní momentálně

skladba stropu je trámy (slušný stav) výška 20 šířka 18 je to průměr nejsou naprosto všechny stejné na cm. Jsou 70 od sebe. Jelikož je to patro spodní části drží prkna na kterých jsou rákos stropy. Nad touto vrstvou je záklop,na něm hromady bordelu bordel schovaný prvním ( shora) záklopem. Prkna byla jen mezi trámy po kusech ne v celku a na nich beton vyše popsaný. Trámy nejsou zdaleka ve stejné rovině

Místnosti jsou velikostí 5*5m druhá 4.5*4 třetí něco mezi, důležitá připomínka,dolů pod sebe nemohu vůbec zasahovat

Nejlépe bych za cenu ne maximálního zvyšení hlavně odstranil houpání a to nějak co nejvíce, je mi celkem jedno jak, kromě prácí z přízemí a rád bych počítal na tuto opravenou plochu podlah. Topení,nejlépe mokrou cestou. Dokázal by někdo poradit nějaké maximálně funkční Resení?
Jelikož je to věc na doživotí nechci nic podcenit a udělat všechno co nejlépe je to možné,šetřit by se také nemuselo zdaleka vyplatit.

Padlo mnoho nápadů z nejrůznějších materiálů a skladeb,ale nikdy nic v podání,ano tohle je jedna z možností která zafunguje zcela znatelně

Ať už lana napříč,do trámů tyče,i profil, u profil, podél i profil na třech bodech závit. Tyče zkrs trám ala příložka, fošny, osb na tisíc způsobů,beton,anhydrit (který tedy zrovna dvakrát nechci) atd. Atd.

Hlava samozřejmě jako balón,ale již potřebuji nutně začít,a nechci nad tím mávnout rukou a říct lepší to bude vždycky

Děkuji předem za konstruktivní rady,připomínky a jakékoliv reakce . Svoboda H.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.