Popraskaná deska

Rubriky:

Reklama
JN Jan Netolický @jan.netolicky před 7 roky28.02.2017 17:05:00
Popraskaná deska

Zdravím, máme problém. Zalili jsme desku před zimou. Cca. 4 dny poté začalo mrznout. Nyní jsem se na ní šel podívat a zjistil jsem, že nám promrzla a v některých místech se rozdrolila.
Deska byla z velké části zakryta plachtou, v místech kde nebyla popraskala a to tak, že se odlupuje vrchní vrstvička. (cca až 1 cm hluboké díry) Nic, co by bylo ze statického hlediska problém, nebo alespoň podle mne. Je tam cca 15cm vrstva betonu s kari sítí. Problém je ale s hydroizolací (je tu střední radon). Na takto děrovanou základovou desku ji nemohu dát. Musí být po celé desce.
Druhý problém je skoro po celém obvodu základové desky, na rohu beton odpadává. Tzn. není tam pravý úhel, ale spíše zakulacené. Tuto situaci znázorňuje obrázek. Je to do vzdálenosti cca 10 cm od okraje, záleží na konkrétním místě. Pak už je beton tvrdý.

Teď je otázka co s tím? Prosím o rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.