Lehká plovoucí podlaha.

Reklama
MM Michal Myška @michal.myska před 7 roky02.03.2017 12:33:00
Lehká plovoucí podlaha.

Dobrý den,

po provedení rozvodů topení v mědi jsem zjistil že mě topenáři udělaly rozvod u jedné stěny přímo u okraje - Zeď - 2 cm mezera - cca 8 cm měděné trubky v izolaci, a dál už je volný prostor, kde bude 3cm EPS, 3 cm kročejovky. Přemýšlím co s tím, u této stěny bude jen obývací stěna s TV. ale stejně se mě příčí to že by pásek 8 cm vysel ve vzduchu, nedej bože by se podlaha opřela o potrubí. Potrubí má výšku cca 5 cm, skladba podlahy EPS 3cm, kročeová izolace 3 cm a přes to 2x OSB 15.
Vzhledem k doporučení udělat všude kolem okrajů trvdší pásek kvůli nábytku se toho dost bojím, přemýšlel jsem dát sem okrajový dlatační pásek, a zalít to třeba betonem, nebo tam zkusit dostat 6 cm fošnu na výšku, ale nevím jak jí případně účinně zafixovat a tím by se tam za ní už ani nevešel dilatační pásek, otázkou je pokud by to u této jedné stěny nevadilo.

Ještě jsem přemýšlel jestli do zdi nepřišroubovat L profil o který by byla vrchní vrstva OSB opřena. (To by ale pravděpodobně zlikvidovalo účel plovoucí podlahy a kročejové izolace, tázkou je jak moc, pokud se zde nebude chodit, a budou tam nízké skříňky a televize.

Děkuji všem za rady!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.