Pridani dvou podlahobvych okruhu k radiatorum

Rubriky:

Reklama
Roman Šimeček @roman.simecek416 před 7 roky27.04.2017 10:08:00
Pridani dvou podlahobvych okruhu k radiatorum

Dobry den, rekonstruujeme starsi rodinny domek. Topime plynovym kotlem Viessmann 111-W 26 kW a mame 8 radiatoru (souhrnny vykon cca. 5 kW). Radi bychom pridali podlahove topeni ke stavajicim radiatorum v kuchyni a chodbe. Nejde nam az tak o vytapeni ale spis o temperovani podlahy. Potreboval bych dva okruhy 60 + 60 m a prumer trubky 12mm. Z financnich duvodu bych rad PT jen pripojil paralelne ke stavajicim radiatorum a na zpatecku pouzil RTL ventil. Radiatory jsou pripojene CU trubkou 15mm. Moje otazka je zda to bude topit, tedy zda bude dostatecny tlak aby to topilo do radiatoru i do podlahovky a zda cerpadlo v kotli protlaci vodu i pres tyto dva pridane hady v podlaze. Predem dekuju za rady nebo postup jak to zjistit pred realizaci.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.