izolace a skladba nízké podlahy

Reklama
JP jakub plánka @jakub.planka před 7 roky03.05.2017 12:32:00
izolace a skladba nízké podlahy

dobrý den,
předem se omlouvám, jestli toto téma je již v minulosti řešeno..
Rád bych se poradil ohledně skladby nízké podlahy a typu hydroizolace. Mám v plánu podřezat a zaizolovat stěny + podlahy staršího domu a první dilema nastává u typu hydroizolace - klasickou lepenku nebo fatrafol? (nějaká mi zbyla z dřívějška - střešní, zemní, cca na 20% plochy). Rovněž by mě zajímaly vaše názory na skladbu podlahy v přízemí - nebudu bourat stávající podlahu (beton) a mám v plánu přes něj natáhnout hydroizolaci a např. 1 vrstvu OSB - max. 18 mm, protože jsem limitován výškou (nemůžu si dovolit na izolaci provést nový potěr), navíc, jak to tak bývá, jedná se o barák z 60. let, tak i stávající podlaha je křivá a potřebuji ji srovnat (zůstal mi liapor nejmenší frakce), ale nastává otázka, zda tlak vyvíjený na horní vrstvu podlahy nemůže narušit hydroizolaci? Limitovat ji geotextilií? Děkuji za vaše postřehy. Plánka

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.