U věncovky?

Rubriky:

Reklama
LB Lukáš Březina @lukas.brezina před 7 roky10.05.2017 09:02:00
U věncovky?

Ahoj,

rád bych se zeptal. Budeme stavět z heluz family 30 a řeším věnec. Strop chci dávat hotové stropní panely od heluzu...

Máte někdo zkušenosti s U věncovkami?
- jakým způsobem se pokládají? Do maltového lože? (zdít budeme na pěnu)... Je potřeba je ještě dodatečně izolovat ze stran?

Byl by někdo schopný mi sdělit, zda tam ty U věncovky můžeme dát? Přikládám obrázky. Všiml jsem si totiž, že věncovky klasické, mají různou výšku...

Vůbec bych trochu potřeboval vysvětlit jak tam ten věnec udělat...Předpokládám, že věnec bude hned pod stropníma panelama. Ty se pak zvenku obkládají XPS?

Máte případně někdo zkušenosti s hotovým panelovým stropem od Heluzu? Potřeboval bych vědět kdy ho objednat, mám to naceněné, ale předpokládám, že se bude muset ještě přeměřit.

Další věc, potřebuji z technické místnosti vést vzduchotechniku, 2x 150mm spiro. Je nějaké problém, když se v panelech kvůli tomu bude muset udělat výřez? Jde mi o to, že to nebude podepřené v tomto místě na nosné zdi...


Děkuji moc!

p.s. Lama nejsem, ale tohle je ještě není jasný :(

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.