rekonstrukce podlahy v paneláku

Reklama
Reklama
TU Tomas Urbanec @tomas.urbanec před 7 roky17.05.2017 13:38:00
rekonstrukce podlahy v paneláku

Dobrý den,

měl bych dotaz co s betonovou podlahou v paneláku. Dělám kompletní rekonstrukci v panelovém bytě, vyboural jsem jádro, v prostoru koupelny a WC je podlaha níže než v ostatních částech bytu. Jak jsem zjistil, je na stropních panelech položena jakási skelná vata a na ní plastová fólie, pak teprve pochozí vrstva betonu (viz fota). Nevím, jestli je to všude v bytě, ale v prostoru koupelny a WC určitě. Ten svrchní beton byl popraskaný, proto jsem ho částečně odstranil, viz foto. Chci ten prostor kolem jádra, co je níže, dostat na stejný level jako okolí. Otázka zní, můžu to vyrovnat např. betonovým potěrem rovnou jak to je nebo raději vybourat celou tu betonovou vrstvu až na ten plast, ten pak odstranit a pak teprve vyrovnat? Když to celé odstraním, dostanu se na zhruba 75 mm pod okolní terén. Jak to potom dorovnat, co by jednotlivé vrstvy měly být? Bude to znovu WC a koupelna, ta bude ještě zvětšena. Děkuji za reakce a rady

Tomáš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.