Styrodeska s nebo bez folie?

Rubriky:

Reklama
MJ Martin Jung @martin.jung před 6 roky04.09.2017 17:08:00
Styrodeska s nebo bez folie?

Budu pokládat teplovodní podlahové vytápění do styrodesky. Mám nabídku na desky s a bez folie. Nikde jsem se ale pořádně nedozvěděl, jaký je v tom rozdíl, protože jak prodejci, tak řemeslníci mi tvrdí, že se v podstatě používá pouze deska bez folie. Moje myšlenka je taková, dát do přízemí desku s folií a v patře bez. Netuším, zda je tato myšlenka správná. Ve skladbě podlahy mám dle projektu instalovat folii Nicofol. Je možné ji nedávat, pokud budu dávat styrodesku s folií? Je to náhrada? S nicofolem je počítáno v projektu i v patře, což netuším, jaký má smysl. V patře jsem počítal s 2 cm polystyrenu proti dupotu a 5 cm styrodeskou a beton cca 5-8 cm. Dolní podlaha je Elastobit, 7 cm polystyren PZ 200, 5 cm styrodeska a beton cca 5-8 cm. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.