kotel moc topí

Rubriky:

Reklama
VK Vladimír Kolbaba @vladimir.kolbaba před 6 roky02.12.2017 16:30:00
kotel moc topí

Dobrý den, mohl by mi někdo ze zdejších odborníků poradit jak "poštelovat" nastavení kotle Buderus Logamax Plus GB172-14? Můj problém je takový, že v přízemí baráku (tj. kuchyň, obývák, chodba...) je teplota cca 25-26 °C, což je opravdu dost. Bohužel firma, která nám montovala podlahové topení a kotel nám v přízemí neumístila žádný prostorový termostat. V patře, kde jsou v jednotlivých místostech prostorové termostaty udržuji teplotu 22 °C. Na kotli mám nastavené následující : teplotu vytápění 22 °C. Dimenzovaná teplota 34 °C, maximální teplota na výstupu 32 °C. Vliv prostoru vypnuto, Offset teploty prostoru -1K. Teplota v patře baráku je vyhovující, ale v přízemí je opravdu teplo. Ani nemá smysl zatápět v krbu. Mohl by mi někdo poradit čím bych snížil teplotu v přízení ze součastných 25-26 °C ? Děkuji moc Vladimír Kolbaba

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.