napojení příčky na komínové těleso

Reklama

Rubriky:

Reklama
JT Jakub Tala @jakub.tala před 2 roky17.05.2022 20:12:25
napojení příčky na komínové těleso

Dobrý den, jdu pro radu k zkušenějším :)

Mám na starém domě novou vevstavbu podkroví s navýšenou nadezdívkou, v rámci toho jsem v podkroví odboural část starého komínu (původní byl zděny z cmd cihel docela maso) a napojil se na něj v úrovni podlahy nově vyzděným z plných pálených cihel (290×140×65) zděných na klingerit maltu a následně i tímto vysparovaný, poté byl vyhrubován a přetažen 2x do lepidla s perlinkou. Nyní k mému dotazu, v podkroví již realizuji příčky konstrukce KVH 10x6 cm opláštění chci dělat nejspíše z fermacellu či něco podobného, bohužel se v několika místech musím příčkou napojit na komínové těleso, jak správně se napojit?

Měl jsem v plánu na komín nalepit fermacell sadrovláknitou desku lepidlem a následně k tomu vruty ukotvit KVH a ukončit příčku. Napadá vás něco jiného ? Ještě mě napadlo prostě ukončovací KVH boční profil prostě nekotvit a nechat jen přiraženy k obložení fermacellu.

Díky za rady a tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.