Izolace soklu

Reklama

Rubriky:

Reklama
TM Tomáš Marný @tomas.marny795 před 11 měsíci28.06.2023 17:17:40
Izolace soklu

Chystáme se zateplovat cca 50let starý dům který je kompletně podsklepený a pod verandou má pouze jednu místnost níže položenou a neizolovanou. Protože tato místnost při dešti bývá zatopena až po schod do zbytku sklepa chtěl by jsem jí zaizolovat. Stranu protilehlou dveřím které jsou umístěné v izolované zdi bude snadné izolovat jenže dvě boční kratší zdi jsou umístěné pod venkovními schody které vedou před dům a druhé na zahradu. Je možné tudíž tuto místnost hydroizolovat zevnitř? Pod schody kopat nechci nemohl by jsem tam hlínu pak upěchovat a propadalo by se mi to před schody. Nebo zaizolovat jen tu boční a nechat sklípek vlhký a doufat že časem nezačne doslova téct voda i skrz tyto boční zdi. V podlaze je tam vyřízlý čtverec asi 20x20cm kterým ta voda vždycky zas odtekla ale nelíbí se mi že když přišel prudší déšť z té obvodové zdi doslova tekl pramínek jak v kameňáku jen nebyl modrej 😅 no a nerad by jsem se dočkal toho že tam voda stoupne výš jak ten schod a vytopí mi to zbytek sklepa. Jak by jste to řešily vy díky za názory

Upraveno autorem před 11 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.